GARAGE MET EEN PERSOONLIJKE AANPAK !

Afspraak maken? 0479 62 72 65

Service en kwaliteit ervaart u bij Garage Hauters in Ninove

Met veel passie voor het vak van garagist opende zaakvoerder Mathias Hauters in 2014 zijn eigen garage in Ninove. Sindsdien specialiseren wij ons bij Garage Hauters in herstellingen  en onderhoud aan personenwagens, bedrijfsvoertuigen en bestelwagens van alle merken. Voor snelle interventies wordt er samengewerkt met een depannagedienst.

Onderhoud

Wij voeren alle mogelijke herstellingen uit aan uw wagen. Ieder probleem wordt opgelost eventueel met een technische diagnose waarbij de resultaten via een computer worden uitgelezen. Ook het kleine en grote onderhoud van de wagen is een taak voor onze garage.

Bijkomende diensten

Bij Garage Hauters mag u rekenen op een totale service om uw wagen in orde te houden. Daarom beschikken wij over een uitgebreide bandenservice om u veilig en comfortabel te laten rijden. Met onze airco service krijgt u airco dan weer een grondig nazicht.

Klantvriendelijke service

U ontdekt meteen een persoonlijke service in onze zaak in Ninove door middel van vrijblijvende offertes, de klantvriendelijkheid, promoties en het rechtstreekse contact met de mecanicien. Wij scholen ons steeds bij en bieden u een sterke prijs/kwaliteitgarantie.

Contact

Contacteer ons om een afspraak te maken of bekijk reeds enkele van onze recente realisaties. U kan steeds bij ons terecht tijdens de ruime openingsuren: