Nazicht en herstelling met de airco service

De airco in de wagen is een zalige troef bij zowel hitte als bij vriestemperaturen. Maar ook dit systeem moet tijdig onderhouden worden of kan te kampen krijgen met problemen. Daarom is er de airco service van Garage Hauters in Ninove.

Airco service

Onze service om de airco van uw wagen in onze garage na te kijken, is er voor alle automerken. Wij staan in voor het nazicht van aircosystemen, opsporen van geurhinder door het aircosysteem en het vinden van de meest uiteenlopende problemen aan de airco.

Oude & nieuwe wagens

Net als voor het uitvoeren van een diagnose beschikken wij ook voor een nazicht aan de airco over de juiste toestellen. Op die manier ontvangt Garage Hauters zowel nieuwe als oude wagens voor een uitgebreid onderhoud aan de wagen, inclusief de airco.

Ideaal klimaat

Hou uw airco in de beste toestand dankzij ons nazicht. U gebruikt het systeem namelijk tijdens warme dagen voor een koele temperatuur in de wagen. Maar ook in de winter toont het zijn nut om sneller op de warmen of om de ramen vrij te maken van condens.

Contact

Op zoek naar een garagist met airco service in Ninove? Bel vandaag nog naar Garage Hauters om een afspraak vast te leggen.