Uw bandenservice het hele jaar door

Hou grip op de rijbaan en verbruik minder dankzij de juiste banden op uw wagen. Bij Garage Hauters bent u steeds welkom voor advies over de bandenmogelijkheden en om uw banden professioneel te laten wisselen. Onze bandenservice in Ninove staat het hele jaar door voor u klaar.

Zomer- en winterbanden

De laatste jaren wordt er sterk ingezet in het plaatsen van zomer- en winterbanden. Ook in onze garage kan u terecht om deze bandenwissel, met of zonder velgen, tijdig te laten uitvoeren. Garage Hauters voorziet zelfs een stockage voor uw winterbanden.

Banden monteren

Wij monteren nieuwe banden op uw personen- en bedrijfswagens. Bij de keuze van uw banden geven wij u uitgebreid en passend advies over de mogelijkheden. Wij kunnen over alle merken beschikken in diverse prijscategorieën, van goedkoper tot duurder.

Banden nakijken

Rij zeker niet te lang op uw oude banden. Wanneer u twijfelt over de staat van het rubber komt u gerust langs onze bandenservice. Uw banden worden nagekeken en u krijgt onmiddellijk de nodige informatie. Eventuele wissels kan onze garagist voor u uitvoeren.

Contact

Telefoneer Garage Hauters in Ninove en u heeft meteen een afspraak om banden te wisselen. Voor een nazicht van de banden kan u gewoon even binnenspringen.