De diagnose die uw wagen ontleedt

Technische mankementen die u tijdens het rijden ontdekt, kunnen wij bij Garage Hauters gericht opsporen dankzij een diagnose. Met deze methode sporen wij het probleem snel op zodat de herstelling meteen kan volgen. Kom voor deze service langs onze garage in Ninove.

Storingen

Het is niet leuk dat uw wagen storingen vertoont. Ook de veiligheid van het voertuig kan hierdoor in het gedrang komen. Maak op zo’n moment snel een afspraak met onze garage voor een diagnose. In Ninove pakken wij zo motorstoringen, lampen die niet branden,… van alle automerken aan.

Nauwkeurige toestellen

Om tot de oorzaak van het probleem te komen, doen wij een beroep op nauwkeurige toestellen. De metingen gebeuren met een scoop en het uitlezen van de resultaten van de diagnose verloopt via de computer. Bij Garage Hauters beschikken wij over drie computers. Met eventuele verdere diagnoses en het demonteren van onderdelen zoeken wij verder tot het probleem opgelost is.

Herstellingen

Nadat wij de reden van de technische storing hebben gevonden, staan wij meteen garant voor een duurzame herstelling. Als uw veelzijdig garagist pakken wij de mankementen en kapotte onderdelen aan. Ook voor een grondig onderhoud aan de wagen maakt u trouwens een afspraak met ons.

Contact

Blijf niet rijden met storingen aan de wagen. Voor een snelle en doordachte herstelling belt u direct naar Garage Hauters.